....

To let myself go
To let myself flow
Is the only way of being
There's no use telling me
There's no use taking a step back
A step back for me...





Fredagen

"Du får bara en resa genom livet, så glöm inte att stanna och lukta på blommorna."




Och då var det fredag, helg, wehu. Eller inte. Känner mej inte så peppad att göra någonting.
Vill bara stänga in mig och försvinna. Vill att denna helg ska vara över redan igår.
En mardrömshelg, kanske man kan säga?

Jag skulle behöva resa bort ett tag, bara några dagar skulle göra mig bra. Få lite semester, och bara få vara med mig. Slippa ta en massa ansvar, och bara tänka på mig mig mig. Bara i någon dag?

Annars så trivs jag att ha det så här, att jag bor med mina bröder, vi kommer oftast väldigt bra överrens, oftast då alltså :p
Men, jag kan väl lixom förstå dom, det är väl inte så enkelt för dom heller, deras mamma förvinner ur deras liv och sen  kommer jag, deras syster in o ska försöka ta någon slags mamma roll över dom. Men det är ju så det är nu. Man behöver inte gilla läget, men man måste acceptera.




Steg upp kl ca 7.15 idag, vaknade och var så där halv pigg. KOnstigt, la mig rätt så sent i natt, så har inte fått så många timmars sömn, har sovit rätt så dåligt den senaste tiden faktist, vet inte riktigt vad det beror på.
Iaf, så drack jag min nutrilett, Tog en kopp kaffe och en cigg, hade tänkt gå ut i kylan med hundarna, meeen då ville dom inte stiga upp, väldi  morgon trötta e' dom =) Ganska skönt ibland.

Kara, hon mår då bra än så länge, har inte märkt av några problem med hennes bak ben. Men där emot så har hon blivit väldigt sällskap sjuk och beter sig lute konstigt, följer efter mig vart jag än går, föröker krypa in under stolar? vet inte riktigt vad det beror på heller, är rädd att hon börjat bli lite dement?
Hon går tillomed fram o försöker äta upp Geishas mat, vilket hon mycket väl vet är fel, och att gesiha blir helt gaaalen. Hon har aldrig gjort så förut.

Äh, jag inbillar mig nog bara. Är så orolig.





Får skriva mer sen. för nu blev det tomt i huvudet. Tjingolong.




Ane brun, hon är min favorit just nu. Vilken underbar musik hon gör.



Torsdag.

Jaha, vad ska man hitta på idag då?  Kara verkar då må mycket bättre idag,
var ut en sväng med tjejerna nyss, och då var hon super pigg! Försökte
tillome få igång lite bus med Geisha =)

Geisha är i dag 13 i löpen, så idag ska hon få träffa Lennart igen, så får vi se hur det går, dom har tappat intresset för varandra så snabbt tidigare eller så har geisha varit för snål. Men beror nog på att det var för tidigt, sen är ju båda så unga och fjantar på en del.



"Hellre sårad av sanningen,än leva lycklig med en lögn" Jag blir faktist riktigt arg , av lögner. Särskillt när en person sitter och ljuger en rakt upp i ansiktet, och man VET så jävla väl att det personen säger är skit snack.
Önskar bara jag kunde bevisa det. Förstår inte riktigt där, hur kan man göra så?
Det kommer inget bra utav de, en lögn är ju oftast bara början till en rad andra lögner. Och det förstör ju nå så fruktansvärt mycket.

"Människor lär sig inte utav andras misstag, de vill helst göra egna."


Och i helgen är det halloween. Vad ska man göra då? Det blir nog bara lugnt tror jag, är inte alls sugen på att hitta på någonting, och att festa, backar jag nog för. Blir ju såååå fruktansvärt dålig dagen efter :(
Skulle behöva nå tips, Hur ska jag göra för att inte bli så bakis??
Men, skulle faktist vara kul att klä ut sig o fara på en rolig fest.. men, nee...


På söndag är det 1 år sen du gick bort mamma. Faktist, så känns det fortfarande helt overkligt vissa dagar , ibland får jag för mig att du kommer hem snart, att du bara har varit ute och rest, eller , bara varit borta, men att du kommer tillbaka. I mina drömmar där du varit med så har det varit så..
Det är som att jag sitter här i köket, och väntar och väntar.. Men du kommer aldrig.
Jag skulle ge allt, precis allt för att se dig svänga upp på gården i din vita bil.. Det finns såå  mycket jag vill berätta för dig, så mycket jag vill säga, så många frågor. Dina råd var alltid dom bästa.
Jag saknar dig. Jag vet att du är med mig andligt, men, skulle behöva dig här på riktigt ochså.
Du får gärna visa mig rätt väg på de sätt du kan.






Mat Mat

Har just lagat mej lite liddag, blir Soya biffar, med grönsaker och lite Quinoa till det. Tror det blir gott.
Fast, är som inte alls hungrig nu efter att jag lagat mat, lite konstigt de där att hungern försvinner medans man lagar maten. Mmm.

Snart är det dax för bonde söker fruu, wehuu.. Litet rim där. kul.

Jag är lite nörd, bonde och ensam mamma söker är nog två utav mina favorit program :)

Kara min gamla lilla tant, hon har haft en dålig dag idag, bak benet har krånglat, och hon har som mest gått runt runt och varit förvirrad. Är det inte bättre imorgon så får vi nog åka till djurdokton så dom får kika lite på henne.
Är så hiiimla rädd att lederna ska börja krångla på henne. Jag är inte redo att leva utan henne ännu. Kommer jag nog aldrig att vara heller. Nej urs, inte tänka så där. Kara har många fina år framför sig.






Nu ska jag mysa ner mej i soffan.

Ciiiiao


Ojsan.

Gud så länge sen det var jag satt mig ner och delade med mig av mina tankar. Ungefär ett år sen nu, mamma hade nyligen gått bort och livet kändes verkligen otroligt hopplöst.
Saker och ting har blivit lättare, fortfarande tungt. Men lättare att hantera saknaden och den smärtan som kom när du lämnade oss.


Det är mycket som händ under året.

Har hunnit med ett 9 månaders förhållande, men det tog nyligen slut. Men vi valde att vara goda vänner istället.Och jag hoppas att det kommer att funka så. Känns jätte bra från min sida iaf.


Har även hunnit med sommar jobb + fått en del spring vikk på ett äldreboende här på brännan. Och får förhoppningsvis börja en underskötelse utbildning nu i Januari.

Går igenom en familjehems utredning just nu, för att min 15 åriga bror ska få bo hos mig.
Det känns nästan lite konstigt, att någon annan ska godkänna att man kan vara en familj, när man redan är en? Men, det är väl något som måste göras. Jag tror det kommer att gå bra, utredningen är snart klar, och det ser bra ut iaf.

Jag hoppas bara att jag kommer att klara av det, Är faktist rätt så tufft, mycket som ska tänka på. Han är 15, det är mycket trots, nyfiken på det mesta. Jag minns själv hur det var,  jag hoppas bara han väljer bättre vägar än vad jag gjorde. Det är sånt jag ska se till.  Så nu bor vi här på degerbyn i ett hus, jag mina två bröder, två hundar och våran lilla katt! Trivs faktist rätt så bra, är en del som vi håller på o fixar med här hemma, käket toan och mitt sovrum har vi gjort om och renoverat än så länge.


Nu på söndag , så är det 1 år sen du lämnade oss mamma. Men du ska veta ,  att vi kämpar verkligen på här hemma för att få det bra! För att få oss att funka som en familj. Även fast vissa dagar känns helt meningslösa, så måste man komma ihåg att familjen är viktigast.

Helt plötsligt var det inte bara jag.






RSS 2.0